Godox TT350O, MFT (Olympus & Panasonic)

109,00  87,90 € alv 0%

tai esim.
33 €/kk (4kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 33 €/kk
Maksuaika: 4 kk
Luottohinta: 132 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Pienikokoinen käsisalama Olympus ja Panasonic kameroille. Ohjeluku 36 @ ISO100 (105mm). Toimii kahdella AA-paristolla. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): TT350O

Kuvaus

Godox TT350 on pienikokoinen ja kevyt salamalaite, jonka ohjeluku on 36. Se sopii täydellisesti peilittömille kameroille. Salama painaa vain 200 grammaa. Huolimatta pienestä koostaan salaman pää kääntyy 270° vaakasuunnassa ja 97° astetta pystysuunnassa. Tämä mahdollistaa suuren liikkumavaran salaman valon heijastamisessa kattoon ja seiniin riippumatta kameran kuvaussuunnasta.

Salamassa on sisäänrakennettu Godox X -järjestelmän lähettimellä varustettu ohjain, jota voidaan käyttää muiden salamoiden ohjaamiseen Godox X -järjestelmää käyttäen. Salama on myös mahdollista asettaa se Slave-tilaan, jolloin sitä voidaan ohjata etäältä muista Godox X -lähettimistä.

Godox TT350 -salamalaite on varustettu kolmella käyttötilalla. Ensimmäinen niistä (TTL) mahdollistaa kuvaamisen salaman valotehon automaattisella valinnalla ja toimii yhdessä kaikkien kameran automaattisten ja puoliautomaattisten tilojen kanssa. Toinen vaihtoehto on manuaalitila, jossa on S1- ja S2-tilan valinta. Kolmas tila – stroboskooppi (Multi) – sopii erinomaisesti tehokkaiden valokuvien ottamiseen pidemmillä valotusajoilla.

Godox TT350 -salamalaite tarjoaa mahdollisuuden synkronoida salama erittäin nopeiden suljinnopeuksien kanssa jopa 1/8000s (HSS). Tämä vaihtoehto on erityisen hyvä, kun haluat käyttää salamaa ulkokuvauksessa.

Sisäänrakennettu zoom manuaali- ja automaattitilassa toimii alueella 24 – 105 mm. Jos tarvitset laajemman suunnitelman valaisemiseen, voit käyttää salaman päähän sisäänrakennettua laajakulmaista hajotinta, joka vastaa noin 15 mm polttoväliä . Lisäksi salama on varustettu heijastimella. Pakettiin sisältyy myös pieni diffuusori, joka on hyödyllinen esimerkiksi suoraan eteenpäin osoittavaan salamakuvaan otettaessa.

Paristokotelon alla on microUSB -liitin, jota käytetään salaman ohjelmiston päivittämiseen.

Toimituksen sisältö

  • Godox TT350 salama
  • Diffuusori
  • Pöytäjalka
  • Suojalaukku