Lexar Professional CFexpress (Type B) Gold 1750MB/s, 512GB muistikortti

345,00  278,23 € alv 0%

tai esim.
65 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 65 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 388 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Lexar Professional CFexpress Type B -kortti GOLD-sarjassa on huikean nopea suorituskyky, jolla voit kuvata elokuvalaatuista videokuvaa  jopa 1500 Mt/s kirjoitusnopeudella. Kortti mahdollistaa saumattoman videotallennuksen alusta loppuun, sillä sen jatkuva kirjoitusnopeus on vähintään 1300 Mt/s. Lukunopeus jopa 1900Mt/s. Takuu 10 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): LCXEXPR512G-RNENG

Kuvaus

Nopea suorituskyky elokuvalaatuisen 8K RAW-videon kuvaamiseen Lexar Professional CFexpress Type B -kortti GOLD-sarjassa on huikean nopea suorituskyky elokuvalaatuisen videon kuvaamiseen jopa 1900 Mt/s1 lukunopeudella ja jopa 1500 Mt/s1 kirjoitusnopeudella. Kortti mahdollistaa saumattoman videotallennuksen alusta loppuun, sillä sen jatkuva kirjoitusnopeus on vähintään 1300 Mt/s1.

Jatkuvat nopeudet ammattimaiseen videokuvaukseen Lexar Professional CFexpress Type B -kortti GOLD-sarja on tarkoitettu ammattimaisille videokuvaajille, jotka haluavat saada kaiken irti kameroistaan, ja sen avulla voit kuvata elokuvalaatuista videokuvaa ilman kuvien katkeamista.

** Rajoitettu elinikäinen takuu** Kaikilla Lexar Professional -sarjan muistikorteilla on rajoitettu elinikäinen takuu ja asiantunteva tekninen tuki.

Säästät aikaa nopeuttamalla työnkulkua huomattavasti Lexar Professional CFexpress Type B Card GOLD -sarjan huiman nopean suorituskyvyn ansiosta voit tallentaa ja siirtää tiedostoja nopeasti ja tehokkaasti. Ja kun se yhdistetään Lexar Professional CFexpress Type B USB 3.2 Gen2x2 -lukijalaitteeseen (myydään erikseen), maksimoit työnkulun ja tuottavuuden alusta loppuun, jotta voit säästää aikaa ja palata liiketoimintaan.

Kestävyys eeppisiä seikkailuja varten Olitpa sitten jahtaamassa auringonlaskuja, vesiputouksia tai mitä tahansa seikkailua, Lexar Professional CFexpress Type B -kortti GOLD-sarjassa on vankka kestävyys, joka antaa lisäsuojaa elementtejä, kuten äärimmäisiä lämpötiloja, iskuja ja tärinää vastaan.

Kovasti testattu Kaikki Lexarin tuotteet testataan laajasti Lexarin laatulaboratorioissa, joissa on tuhansia eri kameroita ja digitaalilaitteita, jotta voidaan varmistaa suorituskyky, laatu, yhteensopivuus ja luotettavuus.