NanLite FC-300B Bi-color Spot Light

619,00  499,19 € alv 0%

tai esim.
86 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 86 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 689 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Nanlite FC300B Bi-Color LED-valonheitin on huolellisesti suunniteltu valaisuratkaisu, joka on suunniteltu antamaan vertaansa vailla olevaa joustavuutta. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 31-2014

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

 

Valokeilan kulma (°) 120
Värilämpötila (Kelvin) 2700-6500
Värintoistoindeksi 96
Mitat (SxLxK) (mm) 360 X 246 X 134
Kirkkaus (LUX) 37340 lux@1m with 45°reflector
LED-kategoria Studio-LED
Teho (W) 350
Virtalähde AC
Paino (g) 2600
Valon spektri Bi-Color
DMX Kyllä
Sisäänrakennettu akku Ei

Nanlite FC300B Bi-Color LED-valonheitin on huolellisesti suunniteltu valaisuratkaisu, joka on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa joustavuutta kaksivärisen valaistuksen aikaansaamiseksi. Tämä kompakti ja esteettisesti miellyttävä vaihtovirtakäyttöinen valaisin on taitava valaisemaan monenlaisia skenaarioita, ja sen säädettävä kelvinilämpötila-alue on 2700K – 6500K. Ensisijainen valinta huippuluokan kuvatuotantoon, FC300B takaa moitteettoman väritarkkuuden, sillä sen CRI on vaikuttava 96 ja TLCI 98. Lisäksi se sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia sekä käyttäjäystävälliset ohjaimet sekä sisäisesti että etänä.

Tämä erittäin monipuolinen valonlähde on varustettu sekä Bluetooth- että 2,4 GHz:n langattomilla liitäntävaihtoehdoilla, jotka mahdollistavat saumattoman käytön. DMX/RDM-yhteensopivuuden ja älykkäiden tuuletustilojen ansiosta voit hallita sen suorituskykyä tarkasti ja minimoida ei-toivotut äänet. FC300B:ssä valopää on erotettu mukana toimitetusta virtalähteestä, mikä takaa, että jokainen komponentti on mahdollisimman kevyt. Toiminnallisuuden parantamiseksi heijastin ja tukeva kantokotelo on harkitusti sisällytetty mukaan, mikä lisää tehoa ja kätevää siirrettävyyttä.

Avainominaisuudet:

Bi-Color LED kehittyneillä ominaisuuksilla: FC300B tarjoaa maksimitehotilan täyttä tehoa varten ja vakiotehotilan tasaista voimakkuutta varten koko CCT-alueella. Voit himmentää valoa 0-100 %:n välillä, mikä mahdollistaa tarkat säädöt video- ja valokuvatuotantojen vaatimusten täyttämiseksi.

Monipuoliset säätömahdollisuudet: Tarkka säätö on sormenpäissäsi intuitiivisten paikallisten säätimien ja 2-tuumaisen näytön avulla. Vaihtoehtoisesti voit ohjata FC300B:tä etänä älypuhelimellasi NANLINK-sovelluksen kautta. Valaisin tukee myös kauko-ohjausta 2,4 GHz:n yhteydellä erikseen saatavalla WS-TB-1-lähettimellä tai WS-RC-C2-kauko-ohjaimella. Lisäksi lukittava metallinen 3,5 mm:n DMX/RDM-portti helpottaa edistynyttä ohjausta DMX-ympäristöissä.

12 käytännöllistä valaistustehostetta: Valitse 12 muokattavasta sisäänrakennetusta tehosteesta, jotka voidaan tallentaa esiasetuksiksi NANLINK-sovelluksen avulla. Nämä tehosteet vaihtelevat CCT-silmukasta ja salamasta paparazziin ja hitsaussimulaatioihin, mikä antaa sinulle luovia valaistusvaihtoehtoja.

Älykkäät tuuletintilat: FC300B tarjoaa älykkäät tuuletintilat, jotka vastaavat äänitarpeitasi kuvauspaikalla ja varmistavat, että äänitallennukseen kohdistuu mahdollisimman vähän häiriöitä.

Vaihtovirtakäyttö: Mukana toimitetun 110-240 VAC-virtalähteen ja valotelineeseen helposti kiinnitettävän turvahihnan ansiosta FC300B on kätevästi valmis toimimaan tavallisesta vaihtovirtapistorasiasta.

** Helposti säädettävä kiinnike:** Mukana toimitetussa yokessa on yksipuolinen lukitus, joka mahdollistaa 360°:n pyörimisen ja tarjoaa laajan kallistusalueen. Sen 5/8 tuuman vastaanotin on yhteensopiva alan vakiovalotelineiden kanssa, ja Bowens-kiinnike takaa yhteensopivuuden monenlaisten valonmuokkaimien kanssa.

Bowens-kiinnike: FC300B sisältää Bowens-tyylisen valonmuuntimen kiinnikkeen ja sateenvarjotelineen, joten se on yhteensopiva monien valonmuuntimien kanssa luovia valaistusasetelmia varten.

Matkustusvalmis kotelo: Turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin helpottamiseksi FC300B:n mukana toimitetaan korroosionkestävä kantokotelo, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokkaan iskusuojan.

**Pakkauksessa **

  • Nanlite FC300B kaksivärinen LED-valonheitin
  • Heijastin
  • Virtalähde
  • Pääkaapeli (3 metriä)
  • Verkkovirtakaapeli (6 metriä)
  • Kantolaukku