Nanlite PavoSlim 120B LED Panel

719,00 

tai esim.
69 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 69 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 829 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea luminanssi ja tarkka värintoisto yhdistyvät kaksivärisen PavoSlim 60B/120B:n luomisessa. PavoSlim antaa luovan työn tekijöille enemmän joustavia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen. Takuu 2 vuotta.

SKU: 126438

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

 

PavoSlim 120B

Ohut mutta kestävä, kompakti mutta kirkas

Nanlite on jälleen kerran tutkinut paneelivalonlähteen mahdollisuuksia ja tuonut luojille uuden sukupolven LED-paneelivalon: PavoSlim. Ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea luminanssi ja tarkka värintoisto yhdistyvät kaksivärisessä PavoSlim 120B:ssä. PavoSlim antaa luovan työn tekijöille enemmän joustavia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen.

Metallikotelo, tehokas lämmönpoisto, hienostunut optinen linssistö, tehokas konvergoituva valo (saavuttaa 4 kertaa enemmän tehoa verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon).

 • Ohut ja kevyt, mutta kestävä (vain 1,86 cm paksu).
 • Nopea asennus yhdessä minuutissa
 • Langaton ohjaus Nanlink APP
 • Nimellisteho: 150W Paino: 1.65 kg Paksuus: 1.86cm.

Metallisen kotelon ansiosta PavoSlim 60B/120B todistaa, että ohuus ja kestävyys eivät ole ristiriidassa keskenään. Jopa sen jälkeen, kun se on varustettu täydellisellä hajottimilla ja asennustarvikkeilla, se pysyy kevyempänä ja ohuempana verrattuna perinteisiin valomattoihin. Tämä tekee siitä tarpeellisen pienissä studioissa, matalissa tiloissa tai elokuva- ja televisiosarjoissa, joissa on tiukat vaatimukset.

Tehokas muotoilu, maksimaalinen teho

Nanlite-tiimi on kehittänyt PavoSlimin yksittäiselle sirulle oman optisen järjestelmän. Yhdistämällä tehokkaan lämmönpoiston ja erinomaisen optisen suunnittelun PavoSlim saavuttaa nelinkertaisen tehon verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon.

PavoSlim 120B: 17620 lux @ 1m (vain valo, 5600K).

Nopea käyttöönotto

PavoSlim 120B:n jokainen elementti on suunniteltu nopeasti käyttöönotettavaksi, sillä kuvauspaikalla jokainen minuutti on tärkeä.

Jopa lisävarusteet on suunniteltu saman filosofian mukaisesti helppoa ja nopeaa asennusta varten, jotta tekijät voivat suorittaa asennuksen vaivattomasti minuutissa.

Valaisimen takaosassa on useita pistorasioita asennusta varten, mikä vastaa joustaviin tarpeisiin eri tilanteissa. Ohjausyksikkö on suunniteltu pikakiinnityslevyllä, joka on yhteensopiva Forza II -sarjan valaisimissa käytettävän pikakiinnikkeen (lisävaruste) kanssa (sopii valaisinjalustoihin ja trusseihin). Ohjausyksikkö voidaan myös ripustaa valaisinjalustaan sen hihnan avulla.

Vaihtelevat tilat

CCT-alue: 2700K-6500K CRI: keskimäärin 95 TLCI: keskimäärin 97 TM-30 Rf: Keskimääräinen 95 Rg: Keskimäärin 102 SSI 3200K: 83 5600K: 73.

PavoSlim 120B -valaisimissa on 12 efektiä, joilla voidaan simuloida todellisia valaistustehosteita. Kunkin efektin eri parametreja voidaan virittää sisäisesti, kun taas räätälöidympiä asetuksia voidaan saada Nanlink-sovelluksen ja DMX/RDM:n avulla.

Professionaaliset ohjausvaihtoehdot

PavoSlim 120B:tä voidaan ohjata mukana toimitetulla tehonsäätöyksiköllä. Kahden painikkeen, kahden nupin ja kahden tuuman näytön muotoilu tekee käytöstä suoraviivaista.

Sisäänrakennettujen 2.4G- ja Bluetooth-moduulien ansiosta PavoSlim voidaan helposti yhdistää Nanlink-sovellukseen. Tämä ei ainoastaan auta käyttäjiä saamaan helposti langatonta älykästä ohjausta valaistukseen pienissä ja keskisuurissa tiloissa, kuten studioissa, vaan mahdollistaa myös integroinnin Nanliten pistelähde- ja putkivalaisimien kanssa, jolloin voidaan luoda monipuolisia ja täydentäviä valaistusratkaisuja kohtauksiin.

Lisäksi langallisen DMX/RDM-verkon kautta tapahtuvan vakaan yhteyden ja ohjauksen ansiosta PavoSlimia voidaan käyttää elokuva- ja TV-standardin mukaisessa ohjausjärjestelmässä, jota ohjataan yhdessä muiden samassa DMX-verkossa olevien valaisimien kanssa, mikä tekee valotehosteiden toteuttamisesta yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa.

Multiple Power Vaihtoehdot, käyttöön missä tahansa

PavoSlim 120B tarjoaa useita virransyöttömenetelmiä:

PavoSlim 120B voi käyttää verkkovirtaa, tasavirtaa ja V-mount-akkuja. Kaikki virransyöttömenetelmät tukevat täyttä teholähtöä, joten se soveltuu erinomaisesti sekä sisä- että ulkotiloihin.

Lisäksi PavoSlim 120B tukee eri virtalähdetapojen välillä tapahtuvaa vaihtoa, mikä mahdollistaa jatkuvan kuvaamisen keskeyttämättä toimintoja.

PavoSlim 120B:n virtalähdevaihtoehdot: AC-virtalähde, DC-virtalähde, 14,4-14,8 V V-mount-akku, 26 V V-mount-akku.

Monipuoliset lisävarusteet

Magneettinen jalustasovitin 1/4″-20-kierresarjalla PavoSlim-laitteen jokaisessa kulmassa on yksi 1/4″-20-kiinnike, joka voidaan yhdistää magneettiseen jalustasovittimeen, jossa on 1/4″-20-kierresarja, mikä nopeuttaa ja helpottaa asennusta.

Jatkojohto: PavoSlim 60B/120B:n kiinnitysrungossa on 0,4M DC-liitäntäkaapeli, joka on liitetty ohjausyksikköön 2,6M DC-liitäntäkaapelilla, ja se voidaan myös liittää toiseen 2,6M liitäntäkaapeliin jatkojohtona.

Softboxit PavoSlim 60B/120B:hen on saatavana kahdenlaisia softboxeja: kokoontaitettavia ja kokoonpuristettavia.

Kaksoispaneelikytkentäsarja PavoSlim 120B:hen on saatavana kaksoispaneelikytkentäsarja, joka tukee vaakasuoraa (2×2) tai pystysuoraa (4×1) kytkentää valaisimen rungon takaosassa olevien pistorasioiden kautta. Sekä vaaka- että pystykytkentää varten on olemassa mittatilaustyönä valmistettuja kokoontaitettavia softboxeja ja munakoteloita.

Leppo ja kestävä kotelo

Mukana tuleva kantolaukku noudattaa Nanlite-perheen suunnittelukonseptia. Vankka rakenne, jossa on sisäiset selkeät tilaväliseinät, auttaa säilyttämään kätevämmin. Ulkopuolinen vahvistettu tikkaus takaa kestävämmän laukun.

PavoSlim 120B sisältää:

 • PavoSlim 120B × 1
 • Ohjausyksikkö × 1
 • Yleispidike × 1
 • DC-liitäntäkaapeli 2.6M × 1
 • AC-virtajohto 4.5M × 1 × 1
 • Softbox × 1
 • Diffuusori × 2 (Lite-diffuusori × 1+Standardi-diffuusori × 1)
 • Munakotelo × 1
 • Kantolaukku × 1
 • Käyttöohje × 1