Nanlite PavoSlim 60B LED Panel

489,00 

tai esim.
69 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 69 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 553 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea luminanssi ja tarkka värintoisto yhdistyvät kaksivärisen PavoSlim 60B/120B:n luomisessa. PavoSlim antaa luovan työn tekijöille enemmän joustavia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen. Takuu 2 vuotta.

SKU: 126437

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

 

PavoSlim 60B

Ohut mutta kestävä, kompakti mutta kirkas

Nanlite on jälleen kerran tutkinut paneelivalonlähteen mahdollisuuksia ja tuonut luojille uuden sukupolven LED-paneelivalon: PavoSlim. Ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea luminanssi ja tarkka värintoisto yhdistyvät kaksivärisen PavoSlim 60B/120B:n luomisessa. PavoSlim antaa luovan työn tekijöille enemmän joustavia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen.

Metallikotelo, tehokas lämmönpoisto, hienostunut optinen linssistö, tehokas konvergoituva valo (saavuttaa 4 kertaa enemmän tehoa verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon).

 • Ohut ja kevyt, mutta kestävä (vain 1,86 cm paksu).
 • Nopea asennus yhdessä minuutissa
 • Langaton ohjaus Nanlink APP
 • Nimellisteho: 72W Paino: 0.91 kg Paksuus: 1.86cm.

Metallisen kotelon ansiosta PavoSlim 60B todistaa, että ohuus ja kestävyys eivät ole ristiriidassa keskenään. Jopa sen jälkeen, kun se on varustettu täydellisellä hajottimilla ja asennustarvikkeilla, se pysyy kevyempänä ja ohuempana verrattuna perinteisiin valomattoihin. Tämä tekee siitä tarpeellisen pienissä studioissa, matalissa tiloissa tai elokuva- ja televisiosarjoissa, joissa on tiukat vaatimukset.

Tehokas muotoilu, maksimaalinen teho

Nanlite-tiimi on kehittänyt PavoSlimin yksittäiselle sirulle oman optisen järjestelmän. Yhdistämällä tehokkaan lämmönpoiston ja erinomaisen optisen suunnittelun PavoSlim saavuttaa nelinkertaisen tehon verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon.

PavoSlim 60B: 8156 lux @ 1m (vain valo, 5600K)

Nopea käyttöönotto

PavoSlim 60B/120B:n jokainen osa on suunniteltu nopeaan käyttöön, sillä kuvauspaikalla jokainen minuutti on tärkeä.

Jopa lisävarusteet on suunniteltu saman filosofian mukaisesti helppoa ja nopeaa asennusta varten, jotta tekijät voivat suorittaa asennuksen vaivattomasti minuutissa.

Valaisimen takaosassa on useita pistorasioita asennusta varten, mikä vastaa joustaviin tarpeisiin eri tilanteissa. Ohjausyksikkö on suunniteltu pikakiinnityslevyllä, joka on yhteensopiva Forza II -sarjan valaisimissa käytettävän pikakiinnikkeen (lisävaruste) kanssa (sopii valaisinjalustoihin ja trusseihin). Ohjausyksikkö voidaan myös ripustaa valaisinjalustaan sen hihnan avulla.

Vaihtelevat tilat

CCT-alue: 2700K-6500K CRI: keskimäärin 95 TLCI: keskimäärin 97 TM-30 Rf: Keskimääräinen 95 Rg: Keskimäärin 102 SSI 3200K: 83 5600K: 73.

PavoSlim 60B/120B on varustettu 12 efektillä, joilla voidaan simuloida todellisia valaistustehosteita. Kunkin efektin eri parametreja voidaan virittää sisäisesti, kun taas räätälöidympiä asetuksia voidaan saada Nanlink-sovelluksen ja DMX/RDM:n avulla.

Professionaaliset ohjausvaihtoehdot

PavoSlim 60B:tä voidaan ohjata mukana toimitetulla tehonsäätöyksiköllä. Kahden painikkeen, kahden nupin ja kahden tuuman näytön muotoilu tekee käytöstä suoraviivaista.

Sisäänrakennettujen 2.4G- ja Bluetooth-moduulien ansiosta PavoSlim voidaan helposti yhdistää Nanlink-sovellukseen. Tämä ei ainoastaan auta käyttäjiä saamaan helposti langatonta älykästä ohjausta valaistukseen pienissä ja keskisuurissa tiloissa, kuten studioissa, vaan mahdollistaa myös integroinnin Nanliten pistelähde- ja putkivalaisimien kanssa, jolloin voidaan luoda monipuolisia ja täydentäviä valaistusratkaisuja kohtauksiin.

Lisäksi PavoSlim voidaan yhdistää ja ohjata langallisen DMX/RDM:n kautta, ja sitä voidaan käyttää yhdessä elokuva- ja TV-standardin mukaisessa ohjausjärjestelmässä.

Monipuoliset tehovaihtoehdot, käytä missä tahansa

PavoSlim 60B/120B tarjoaa useita virransyöttömenetelmiä: PavoSlim 60B voi käyttää verkkovirtaa, V-mount-paristoja ja NP-F-paristoja. Lisäksi PavoSlim 60B tukee eri virransyöttötilojen välillä tapahtuvaa vaihtoa, mikä mahdollistaa jatkuvan kuvauksen keskeyttämättä toimintoja.

PavoSlim 60B:n virtalähdevaihtoehdot: 14,4-14,8 V:n V-mount-akku, 26 V:n V-mount-akku, 7,4 V:n NP-F-akku (×2).

Monipuoliset lisävarusteet

Magneettinen jalustasovitin 1/4″-20-kierresarjalla PavoSlimin jokaisessa kulmassa on yksi 1/4″-20-kiinnike, joka voidaan yhdistää magneettiseen jalustasovittimeen, jossa on 1/4″-20-kierresarja, mikä nopeuttaa ja helpottaa asennusta.

Jatkojohto: PavoSlim 60B/120B:n kiinnitysrungossa on 0,4M DC-liitäntäkaapeli, joka on liitetty ohjausyksikköön 2,6M DC-liitäntäkaapelilla, ja se voidaan myös liittää toiseen 2,6M liitäntäkaapeliin jatkojohtona.

Softboxit

Tarjolla on mittatilaustyönä valmistettuja kokoontaitettavia softboxeja ja munakoteloita sekä vaaka- että pystykytkentään.

Leikkuri ja kestävä kotelo

Mukana tuleva kantolaukku noudattaa Nanlite-perheen suunnittelukonseptia. Vankka rakenne, jossa on sisäiset selkeät tilaväliseinät, auttaa säilyttämään kätevämmin. Ulkopuolinen vahvistettu tikkaus takaa kestävämmän laukun.

PavoSlim 60B sisältää:

 • PavoSlim 60B × 1
 • Ohjausyksikkö × 1
 • Yleispidike × 1
 • DC-liitäntäkaapeli 2.6M × 1
 • AC-virtajohto 4,5M × 1 × 1
 • Softbox × 1
 • Diffuusori × 2 (Lite diffuusori × 1 + Standard diffuusori × 1)
 • Munakotelo × 1
 • Kantolaukku × 1
 • Käyttöohje × 1