NiSi Circular ND Filter Kit 67mm -suodinsarja

229,00  184,68 € alv 0%

tai esim.
45 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 45 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 268 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

NiSi Filter Circular ND Kit lisää luovuutta valokuvaukseen pidentämällä suljinaikoja ja luomalla erilaisia liike-efektejä

SKU: CIRC ND KIT 67MM

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

ND-suotimet vähentävät linssiin tulevan valon määrää, sallien kuvan ottamisen suuremmalla aukkoasetuksella ja/tai pidemmällä suljinajalla kuin mitä valaistus normaalisti sallisi.

Pidentämällä valotusaikaa kuvaan saadaan pehmeä, liikkeeseen vihjaava efekti, ja laajempi aukko-asetus lyhentää syväterävyysaluetta ja sallii pehmeämmän taustan potrettikuvauksessa.

NiSi HUC PRO Nano IR Neutral Density Filter ND8
Vähentää linssille tulevan valon määrää kolmen stopin verran. ND8 käytetään usein kuvattaessa liikkuvaa vettä, merta, puroja ja putouksia, sekä laajempien aukko-asetusten käyttöä varten kuvattaessa salamalla ulkotiloissa.

NiSi HUC PRO Nano IR ND64+CPL Multifunctional Filter
Todella monipuolinen suodin maisemakuvaukseen. Yhdistetty ND64-suodin sekä pyöreä polarisoiva suodin (CPL) auttavat hidastamaan suljinnopeutta kuusi stoppia samalla halliten kiiltävien pintojen heijastusten määrää ja parantaen taivaan ja kasviston värisaturaatiota.

NiSi PRO Nano IR ND64+CPL omaa kaikki NiSi-suodinten parhaat ominaisuudet: IR- ja Nano-pinnoitteet, korkealuokkainen SCHOTT optinen lasi, ohutrunkoinen rakenne ja huippuluokan polarisoiva suodin.

NiSi Nano IR Neutral Density Filter ND1000
Todella tiheä ND-suodin joka vähentää linssille tulevan valon määrää täydet kymmenen stoppia. Suosittu ratkaisu maisema- ja matkakuvaukseen unenomaisen efektion saavuttamiseksi

NiSi Circular Filter Pouch Käytännöllinen suodintasku johon mahtuu neljä pyöreää suodinta aina 95mm halkaisijaan asti. Sen voi kiinnittää kätevästi käden ulottuville kameran kolmijalkajalustaan ja se on valmistettu keveistä, suojaavista materiaaleista jotka huolehtivat suotimista. Sisäpuolen taskut pitävät jokaisen suotimen omassa suojuksessaan ja estävät naarmuuntumisen.

Sisältää kolme erilaista ND-suodinta sekä säilytyslaukun neljälle suotimelle.

Sisältyvät suotimet:

  • 1x HUC IR ND8 (3 stopin ND suodin)
  • 1x HUC IR ND64+CPL (6 stopin ND suodin + polarisoiva suodin)
  • 1x HUC IR ND1000 (10 stop ND suodin)