Novoflex ZEBRA 15x20cm 18% harmaa/valkoinen -harmaakortti

21,00 

Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 4,90 €
SKU: ZEBRA

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

 

Tarkista, älä arvaa!

Usein pienet asiat tekevät suuren eron valokuvaajan työssä. Nyt pienen eron tekevät uudet ZEBRA valotuksen- ja valkotasapainon tarkistuskortit kameravarustevalmistaja Novoflexiltä.

Tarkistamisen täytyy aina olla parempi vaihtoehto kuin arvaamisen, ja nyt näillä tarkistuskorteilla se on helppoa ja nopeaa.

Joustava, erikoispolymeeristä rakennettu tarkistuskortti on pinnoitettu heijastuksia estävällä pinnoituksella kummaltakin puolelta. Toinen puoli on 18% harmaa, toinen valkoinen. Harmaa puoli toimii esimerkkikohteena valotuksen mittaukselle ja valkoinen puoli varmistaa onnistuneen valkotasapainon automaatti- tai käsisäädön joka on erinomaisen tärkeää digikuvauksessa. Käyttö on yksinkertaista: Ota kameralla valonmittaus joko harmaasta tai valkoisesta puolesta riippuen kumpaa haluat säätää, ja kameran automatiikka säätää asetuksen kohdalleen vallitseviin valaisuolosuhteisiin.

Novoflex ZEBRA tarkistuskortti on ehdoton apuväline laatutietoiselle valokuvaajalle, riippumatta käytetystä kuvausmenetelmästä. 

Saatavilla kahdessa eri koossa.