OWC Atlas PRO CFexpress (Type B) 1700MB/s, 2TB muistikortti

849,00 

tai esim.
81 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 81 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 969 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Nopea, kustannustehokas ja laadukas CFexpress Type B muistikortti, jonka kirjoitusnopeus jopa 1500MB/s. Lukunopeus 1700MB/s. Takuu 3 vuotta.

SKU: OWCCFXB2P02000

Kuvaus

Awesome Professional Performance Made Affordable Kun haluat CFexpress B-tyypin muistikortin, joka täyttää kaikki vaatimukset yleisimmissä ammattikäyttöön liittyvissä työnkulun tarpeissa, Atlas Pro CFexpress on kustannustehokas valinta. Nautit mahtavasta suorituskyvystä vaativimmissakin valokuvausprojekteissa, mukaan lukien keskitason toimintaurheilu- ja luontokuvat. Kuvaa jopa 6K:n suurella bittinopeudella videota. Olitpa sitten valokuvaaja, joka käyttää firmware-päivitettyä XQD-kameraa ja tarvitsee vain vaatimatonta tallennustilaa, tai elokuvantekijä, joka käyttää uusinta kameraa, Atlas Pro CFexpress -kortti on optimaalisen kapasiteetin omaava kortti juuri sinun tarpeisiisi.

Laatu sisään = laatu ulos Erittäin perusteellisen laadunvalvontaprosessin ansiosta voit työskennellä pelkäämättä tietäen, että Atlas Pro CFexpress -korttisi tuottaa virheettömästi nopeutta ja tietojen eheyttä, joita tarvitset, kun sinulla on vain yksi tilaisuus tallentaa hetki. Laatu sisään, laatu ulos. Atlas Pro CFexpress -kortti tekee eron huippuluokan työnkulkuihin ja kameran enimmäisasetusten käyttöön.