Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 35-100mm F2.8 Power O.I.S.

1 189,00 

tai esim.
111 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 111 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1332 €
Maahantuojalla 11-20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Uudistunut Leican laatustandardit täyttävä 70-200mm kinovastaava valovoimainen teleobjektiivi. Pieni kokoinen ja kevyt (vain 360g). Suodinkierre 58mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: H-ES35100E

Hoya Fusion Antistatic Next Protector 58mm suojalasi

Uudistunut antistaattipinnoitteella varustettu Super Multi Coated päällystetty suojalasi hylkii pölyä ja likaa.

Hoya Fusion One Next Protector 58mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Hoya HD Mk II Protector 58mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Kuvaus

Ominaisuudet

  • Polttoväli 35-100mm (70-200mm kinovastaavuus)
  • Suurin aukko F2.8
  • Pienin aukko F22
  • 7 pyöristettyä himmenninlehteä
  • Lähin tarkennusetäisyys 0.85m (maksimi suurennus 0.1x (0.2x kinovastaavuus))
  • Pölyn-, roiskeen- ja pakkasen kestävä (-10°C) rakenne
  • Suodinkierre 58mm
  • Mitat 99,9 x 67,4mm (pituus x halkaisija)
  • Paino 360g (sis. linssisuojat ja vastavalosuojan)
  • Toimituksen sisältö: objektiivi, objektiivin etu- ja takatulppa, vastavalosuoja ja suojapussi

LEICA DG -objektiivi – huipputason optiikkaa
Valitse LEICA DG -objektiivi, jos haluat huipputason optista laatua ja suorituskykyä. Nämä objektiivit täyttävät tietenkin Leica Camera AG:n tarkat laatuvaatimukset. Näiden objektiivien kehittyneen suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta tarkkuudesta, joka jatkuu valokuvien reunoihin saakka. Samalla on estetty kaikenlaiset vääristymät, joten tuloksena on tarkkoja ja teräviä kuvia. Näin sinulla on käsissäsi ihanteellinen työkalu ammattilaistason valokuvien ottamista varten.

Luo taideteoksia kaikkialla
Tämä objektiivi tarjoaa F2.8:n kirkkauden koko zoomausalueella ja laajan polttovälin alueen 35–100 mm (35 mm:n kinovastaavuus: 70–200 mm) pienikokoisessa ja kevyessä rakenteessa. Se voi käsitellä monia erilaisia kohteita muotokuvista, joissa on pehmeät bokeh-tehostetut taustat, nopealiikkeiseen toimintaan tai urheilukuvaukseen. Sopii aktiiviseen elämäntyyliisi, ja voit luoda taideteoksia kaikkialla.

Erikoistekniikka tuottaa kristallinkirkkaat kuvat
Panasonicin nanopinnoite tuottaa kristallinkirkkauta kuvia minimoimalla ei-toivotut haamukuvat ja heijastukset vähentämällä valonsäteiden heijastumista koko valospektrissä. Erikoislasi minimoi haamukuvia ja heijastuksia vieläkin tehokkaammin eliminoimalla ei-toivotun valon.

H-ES35100-objektiivin rakenne
Optimoidussa kokoonpanossa on 18 elementtiä 13 ryhmässä, mukaan lukien 1 UED-objektiivi ja 2 ED-objektiivia, jotka minimoivat vääristymät ja takaavat erinomaisen tarkkuuden.

O.I.S. – erittäin teräviä valokuvia
Ota valokuvia huoletta tai hetken mielijohteesta. Suoraan objektiiviin rakennettu optinen kuvanvakaus (O.I.S.) varmistaa, että valokuvasi näyttävät hyviltä ja ovat teräviä koko kuva-alueella.

Pölyltä/roiskeilta/jäätymiseltä suojattu rakenne
Tämä objektiivi on tarkoitettu kuvaukseen vaikeimmissakin oloissa pöly- ja roiskesuojatun rakenteensa ansiosta. Sillä voi kuvata jopa niinkin alhaisissa lämpötiloissa kuin -10 °C.
*Pöly- ja roiskesuojaus ei takaa, että objektiivi ei vahingoitu, jos se joutuu suoraan kosketukseen pölyn ja veden kanssa.

Ihanteellinen videokuvaukseen
Objektiivissa on nopea, tarkka automaattitarkennus ja pehmeät aukon vaihdot, mikä on olennaista nykyaikaisessa sisällöntuottamisessa. Voit tallentaa kauniita 4K-videoita ja stillkuvia häiritsemättä kohdettasi.