Peak Design Clutch -rannehihna

49,00 

tai esim.
22 €/kk (3kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 22 €/kk
Maksuaika: 3 kk
Luottohinta: 65 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Alkuperäinen pikakiinnitteinen ja nopeasti säädettävä käsihihna.  Pohjalevy Arca Swissc -yhteensopiva

SKU: CL-3

Kuvaus

Clutch on maailman ensimmäinen nopeasti kytkettävä ja säädettävä kameran käsivarsinauha, ja sen suunnittelimme ratkaisemaan erityisesti muiden käsivarsinauhojen ongelmakohdat: turha irtotavaraa, tuskin säädettävissä ja kaiken kaikkiaan ruman näköinen. Matalaprofiilinen ja esteettisesti puhdas Clutch on kaikkea sitä, mitä nuo käsihihnat eivät ole. Älykkään pikasäädön ansiosta Clutch kiinnittyy käteen, kun tarvitset suojaa, mutta irtoaa nopeasti, kun tarvitset pääsyä kameran säätimiin. Clutch on kestävä ja säänkestävä, ja siinä on Hypalon Exterior, mikrokuitupehmuste ja alumiiniset säätölaitteistot, ja se on saanut esteettistä inspiraatiota huippuluokan kiipeilyvarusteista.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Yhteensopiva minkä tahansa DSLR- (tai SLR-) kameran kanssa, mukaan lukien suuret täyskuvakamerat ja kamerat, joissa on akkukahva.
Kiristä se käden ympärille täydellistä turvallisuutta varten tai vedä löysäksi, kun haluat käyttää kameran hallintalaitteita.
Täydellistä turvallisuutta saat käyttämällä yhdessä muiden PD-hihnojen, kuten Slide, Slide Lite ja Leash (myydään erikseen) kanssa.
Valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja räätälöidyistä laitteista, jotka ovat saaneet inspiraationsa huippuluokan kiipeilyvarusteista.
Kulutusta estävät termoplastiset ankkurit kestävät yli 90 kg (200 lbs). Turvallinen käytettäväksi suurimpien ammattilaiskameroiden kanssa.

Paketissa mukana:
1x Cluch-hihna
1x standardilevy (Arca Swiss)
2x v4 ankkuria
1x 4mm kuusiokoloavain
1x mikrokuitupussi
1x tarra