Polaroid Now+ Gen 2, musta

139,00  112,10 € alv 0%

tai esim.
41 €/kk (4kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 41 €/kk
Maksuaika: 4 kk
Luottohinta: 163 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Luovaan pikafilmikuvaukseen. Yhteensopiva Polaroid i-type ja Polaroid 600 -filmien kanssa.

Tuotetunnus (SKU): PO9076

Valitse lisätarvikkeet

Polaroid i-Type Color -värifilmi

8 kuvaa. Uuden sukupolven värifilmi i-Type filmin kanssa yhteensopiville kameroille. Huom! Ei sisällä paristoa, eikä siksi toimi vanhojen Polaroid 600-kameroiden kanssa.

Polaroid i-Type B&W -mustavalkofilmi

8 kuvaa. Uuden sukupolven mustavalkofilmi i-Type filmin kanssa yhteensopiville kameroille. Huom! Ei sisällä paristoa, eikä siksi toimi vanhojen Polaroid 600-kameroiden kanssa.

Polaroid i-Type Color -värifilmi, 40 kuvan paketti

40 värikuvaakuvaa. Uuden sukupolven värifilmi i-Type filmin kanssa yhteensopiville kameroille. Huom! Ei sisällä paristoa, eikä siksi toimi vanhojen Polaroid 600-kameroiden kanssa.

Kuvaus

Polaroid Now+ i-Type Instant Film Camera on Polaroidin toistaiseksi luovin kamera. Polaroid Now+ Gen2 on uudistettu analoginen pikakamera PLUS entistä enemmän luovia työkaluja, joiden avulla pääset kokeilemaan muutakin kuin vain tavallista pisto- ja valokuvakameraa.

Now+ Gen2 kytkeytyy Bluetoothin kautta Polaroid Mobile App -sovellukseen (iOS ja Android), jolloin voit helposti avata uusia luovia tiloja, kuten Double Exposure, Light Painting ja Nosie Trigger. Ammattitason lisätilat, kuten aukkoprioriteetti, manuaalitila ja jalustatila, ovat käteviä Now+:n vakiomallisen jalustakiinnikkeen kanssa.

Uusi Gen2-analoginen pikakameramme on valmistettu 40-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, ja sisäinen litiumioniakku latautuu USB-C:n kautta.

Polaroid Now+:n mukana tulee BONUS-objektiivisuodatinsarja, jossa on 5 ainutlaatuista objektiivisuodatinliitäntää, joilla voit luoda vielä enemmän.

Polaroid Now Gen2 on saatavana kolmessa tyylikkäässä värissä, mukaan lukien musta, valkoinen ja metsänvihreä. Rannehihna ja USB-latauskaapeli sisältyvät toimitukseen.

Yhteensopiva i-Type- ja 600-filmin kanssa. Filmi myydään erikseen.

Mitä laatikossa on:

  • Polaroid Now+ -kamera (Gen 2)
  • Objektiivin suodatinpaketti
  • USB-C-latauskaapeli (1,2 m)
  • Rannehihna
  • Pikaopas