Polaroid Now Gen 2, punainen

119,00  95,97 € alv 0%

tai esim.
36 €/kk (4kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 36 €/kk
Maksuaika: 4 kk
Luottohinta: 142 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Tallenna ja säilytä arjen hetket ikuisesti Polaroid Now -kameran uudella versiolla. Yhteensopiva Polaroid i-type ja Polaroid 600 -filmien kanssa.

Tuotetunnus (SKU): PO9074

Valitse lisätarvikkeet

Polaroid i-Type Color -värifilmi

8 kuvaa. Uuden sukupolven värifilmi i-Type filmin kanssa yhteensopiville kameroille. Huom! Ei sisällä paristoa, eikä siksi toimi vanhojen Polaroid 600-kameroiden kanssa.

Polaroid i-Type B&W -mustavalkofilmi

8 kuvaa. Uuden sukupolven mustavalkofilmi i-Type filmin kanssa yhteensopiville kameroille. Huom! Ei sisällä paristoa, eikä siksi toimi vanhojen Polaroid 600-kameroiden kanssa.

Polaroid i-Type Color -värifilmi, 40 kuvan paketti

40 värikuvaakuvaa. Uuden sukupolven värifilmi i-Type filmin kanssa yhteensopiville kameroille. Huom! Ei sisällä paristoa, eikä siksi toimi vanhojen Polaroid 600-kameroiden kanssa.

Kuvaus

Tallenna ja säilytä arjen hetket ikuisesti Polaroid Now i-Type Instant Film -kameralla. Uusi Gen2-analoginen pikakamera on valmistettu 40-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, ja sisäinen litiumioniakku latautuu USB-C:n kautta.

Polaroid Now Gen2 sisältää kaksoislinssin automaattitarkennusjärjestelmän ja tarkan ihmisystävällisen salaman, joiden avulla voit vangita elämän sellaisena kuin elät sitä ikoniseen Polaroid-tyyliin.

Pikakamera on täynnä lisäominaisuuksia rajattomaan luovuuteen, kuten itselaukaisin ja Double Exposure -tila, jonka avulla voit kuvata kaksi hetkeä yhteen ikoniseen kuvaan.

Polaroid Now Gen2 on saatavana neljässä eloisassa värissä: musta, mustavalkoinen, punainen ja sininen. Rannehihna ja USB-latauskaapeli sisältyvät toimitukseen.

Yhteensopiva i-Type- ja 600-filmin kanssa. Filmi myydään erikseen.

Mitä laatikossa on:

  • Polaroid Now -kamera (Gen 2)
  • USB-C-latauskaapeli (1,2 m)
  • Rannehihna
  • Pikaopas