Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II, Nikon DX

435,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-6 viikkoa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

HUOM! Objektiivi on käsitarkenteinen! Takuu 3 vuotta!
Toimii APS-C -kameroissa

Tuotetunnus (SKU): F1322503101
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet

Kuvaus

Ultralaajakulman manuaalitarkenteinen kinolinssi
Samyang Optics 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II on ultralaajakulmainen manuaalitarkenteinen video- ja kinokuvauslinssi APS-C-koon kuvasensoreille.

Kinolinssin ominaisuudet
Samyang 10mm T3.1 VDSLR ED AS NCS CS II on suunniteltu huolellisesti ammattilaiskino- ja videokuvaukseen, ja sen tarkennusrenkaan hammastus on suunniteltu follow focus-järjestelmille. Aukon koon säätö on hiljainen ja pehmeä, ja erillään tarkennusrenkaan toiminnasta. Valomäärän T-luku joka kertoo kertyvän valon määrän sekä etäisyysskaalat on painettu linssin kylkeen kätevästi. Linssin hyvä valonkeräyskyky ja alhainen T-luku helpottaa kuvausta laajimmassa valikoimassa erilaisia valaistusolosuhteita.

Optiset ominaisuudet

Linssin rakenteessa on 14 linssiä 10 ryhmässä ja sisältäen 1 ekstramatalan dispersion linssi (ED) ja kaksi lasista asferista linssiä (ASP). ED-linssi estää linssiheijastukset ja haamuvääristymät tehokkaasti. ASP-linssit minimoivat värivirheen ja takaavat ennennäkemättömän kuvanlaadun ja kontrastin kuva-alan kulmiin asti, jopa täydellä aukolla. Ensimmäisenä Samyangin historiassa Nano Coating System (NCS)-pinnoitejärjestelmä poistaa vielä enemmän heijastuksia ja tarjoaa paremman kontrastin. Kuusilehtinen aukkosuljin on suunniteltu lähes täysin ympyräksi myös pienimmissä asennoissaan, joka tarjoaa kirkkaan ja kauniin tähtimäisen säde-efektin.

Samyang-optiikoiden kuuluisa Nano Coating System (NCS) -pinnoite
109.5º laajakulmalinssi minimaalisella värivirheellä
asferinen lasilinssi (ASP)
Erittäin matalan dispersion linssi (ED)
Erilliset ja toisistaan riippumattomat aukon säätö- ja tarkennusrenkaat hammastuksella
VDSLR II CINE LENS