Samyang AF 75mm F1.8, Sony FE / E

399,00 

tai esim.
74 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 74 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 444 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Uusi automaattitarkenteinen lyhyt teleobjektiivi täysi- ja kroppikennoisille. Sopii erinomaisesti esimerkiksi muotokuvaukseen. Suodinkierre 58mm. Takuu 3 vuotta.

SKU: F1214806101

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Ominaisuudet

  • Polttoväli 75mm
  • Aukko F1.8-22
  • Lähin tarkennusetäisyys 0,69m (0.13x)
  • Suodinkierre 58mm
  • Himmenninlehtiä 9
  • Sopii täysi- ja croppikennoisille
  • Kuvakulma 32,9°
  • Koko 69x65mm (pituus x halkaisija)
  • Paino 230g

Pieni mutta mahtava -sarja saapui maailman ensi kertaa vuonna 2017 vastaamaan kevyempien linssien kysyntään, tarjoten erinomaisen optisen suorituskyvyn peilittömille kameroille. AF 75 mm f / 1,8 FE on viides osa tätä suosittua sarjaa, joka on suunniteltu Sonyn peilittömille kameroille, jotka on tarkoitettu muotokuva- ja lifestyle-valokuvaajille.

AF 75 mm f / 1,8 FE tavoittelee minimalistista elämäntapaa ja painaa vain 230 grammaa ja on 6,9 cm pitkä. Yhdessä suuren aukon kanssa tämä tekee siitä täydellisen objektiivin hää- ja muotokuvavalokuvaajille tien päällä. Objektiivi on suunniteltu täyskennokameralle ja toimii hyvin APS-c:n kanssa.

Erinomaisesti suunnitellun optiikan kanssa Samyang osoittaa, että kermainen ja kaunis bokeh ei tule vain aukosta, vaan myös ainutlaatuisesta optisesta suunnittelusta. Käyttäen yhteensä 10:ä elementtiä 9:ssä ryhmässä ja 5:ä erikoisosaa (3 erityisen matalaa dispersiota ja 2 korkeaa taitekerrointa), tämä linssi luo uskomattoman teräviä kuvia vähäisellä kromaattisella poikkeamalla ja minimaalisella vääristymisellä. Aukko koostuu 9 terästä ja tuottaa yhdessä optisen suunnittelun kanssa mukavan ja pyöreän bokehin.

Objektiivi tarjoaa nopean ja vakaan automaattitarkennuksen käyttämällä uutta lineaarista askelmoottoria (STM). Moottori on nopea, hiljainen ja tarkka. Se sopii hyvin valokuvaajille ja videokuvaajille, jotka vaativat nopeaa ja luotettavaa automaattitarkennusta. Se on täydellinen nopeisiin ja vaihteleviin tilanteisiin, kuten häihin ja lasten muotokuvaukseen.

Tämän objektiivin uusin ominaisuus on mukauttava kytkin. Sen avulla käyttäjä voi säätää aukkoa tarkennusrenkaalla kääntämällä mukauttavaa kytkintä linssin kyljessä. Mukauttava kytkintoiminto voidaan myös muuttaa asiakkaan omiin mieltymyksiin sopivaksi firmware-ohjelmiston avulla (Samyang-objektiivitelakka vaaditaan).