Tamron 70-180mm F2.8 Di III VC VXD G2, Sony FE

1 579,00 

tai esim.
146 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 146 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1750 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Uudistunut Tamron 70-180mm F2.8 Di III VC VXD G2 nyt kuvanvakaajalla! Nopea ja kevyt telezoom-objektiivi täyden kennon Sony E-kiinnitykselle. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: A065S

Hoya Fusion Antistatic Next Protector 67mm suojalasi

Uudistunut antistaattipinnoitteella varustettu Super Multi Coated päällystetty suojalasi hylkii pölyä ja likaa.

Hoya HD Mk II Protector 67mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Hoya Fusion One Next Protector 67mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Hoya Fusion Antistatic NEXT PL-CIR 67mm -pyöröpolarisaatiosuodin

Uusimman sukupolven antistaattisella kalvolla varustettu pyöröpolarisaatiosuodin.

Hoya UX II CIR-PL 67mm -pyöröpolarisaatiosuodin

Hoyan edullinen UX II CIR-PL -pyöröpolarisaatiosuodin on HMC monikalvopäällystetty

Kuvaus

Ominaisuudet

  • Polttoväli 70-180mm
  • Suurin aukko F2.8
  • Pienin aukko F22
  • Objektiivin rakenne 20 elementtiä 15 ryhmässä
  • 9 himmenninlehteä
  • Lähin tarkennusetäisyys 0.3m-0.85m (70mm-180mm)
  • Paino 855g
  • Mitat 83mm x 156,5mm (halkaisija x pituus)
  • Suodinkierre 67mm

Objektiivi sisältää useita parannuksia ensimmäiseen sukupolveen verrattuna, ja ehkä suurin uutinen on Tamronin kehuttu VC-mekanismi. Kuvanvakaimen sisällyttäminen objektiiviin on tervetullut lisäys niin valokuvaajille kuin elokuvantekijöillekin, sillä se vähentää tehokkaasti tahatonta tärinää, jota voi esiintyä kuvattaessa pidemmillä polttoväleillä tai kuvattaessa ilman jalustaa hämärässä valaistuksessa tai hitaalla suljinajalla.

Kuvanvakautuksen lisäksi 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2:ssa on myös optinen rakenne, joka parantaa kuvanlaatua koko zoomausalueella. Uuden optisen muotoilun ansiosta MOD on pienentynyt 0,3 metriin laajakulmassa verrattuna ensimmäisen sukupolven 0,85 metriin, ja sen avulla käyttäjät voivat nauttia tele-makrokuvauksesta dramaattisella bokehilla.

Automaattitarkennus on suunniteltu hiljaiseksi mutta erittäin nopeaksi ja tarkaksi Tamronin lineaarisen tarkennusmoottorin, VXD:n, avulla. Kehittyneessä automaattitarkennuksessa yhdistyvät nopeus ja tarkkuus, mikä mahdollistaa tarkan tarkennuksen sekä valokuvaajille että videokuvaajille kaikilla polttoväleillä.

Objektiivi on yhteensopiva sekä Tamron Lens Utilityn että Tamron Lens Utility Mobilen kanssa. Ohjelmiston avulla käyttäjä voi mukauttaa objektiivin toimintoja kuvaustyylien mukaan ja muuttaa muun muassa A-B-tarkennuksen, tarkennuksen esiasetusten ja rengastoimintojen kaltaisia toimintoja.

Dynaaminen objektiivin muotoilu parantaa käytettävyyttä, tarjoaa naarmunkestävyyttä ja siinä on kosteutta kestävä rakenne, jossa on fluoripinnoite, joka takaa turvallisen käytön myös vaikeissa sääolosuhteissa. Kaikista päivityksistä huolimatta Tamron on onnistunut tekemään kompaktin ja kevyen objektiivin, joka painaa vain 855 g, mikä on vain 40 g enemmän kuin ensimmäisen sukupolven objektiivi.