Tamron 70-300mm F4.5-6.3 Di III RXD, Nikon Z

799,00 

tai esim.
78 €/kk (12kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 78 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 935 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimittajan varastossa >20 kpl
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Pienikokoinen ja kevyt telezoom objektiivi täysikennoisille. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: A047Z

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Rekisteröi ostamasi Tamron objektiivi 2kk sisällä ostoksesta täällä, saat 3  vuoden jatkotakuun. Takuuaika yhteensä 5 vuotta!

 

Objektiivi on joustava ja soveltuu moniin käyttökohteisiin, kuten urheilun, luonnon ja muotokuvien kuvaamiseen. Telezoomobjektiivit ovat usein suuria ja kömpelöitä, mutta tämä on poikkeus. Painoltaan ja mitoiltaan se on vain 580 g ja 150,3 mm, mutta tuottaa silti uskomatonta kuvanlaatua ja on suunniteltu sopimaan Nikonin Z-kiinnityksellisiin kameroihin.

Objektiivin rakenteessa on 15 linssiä 10 ryhmässä. LD-linssielementti (matalahajonta) vähentää väripoikkeamia. Tavallista telepolttoväliä edustava 300 mm suunnittelu takaa erinomaisen erottelukyvyn laidasta laitaan. Uusi objektiivi luo koko zoom-alueella äärimmäisen tarkkoja ja selkeitä kuvia, kiitos Tamronin BBAR-pinnoitteen, jonka upea heijastuksenesto on maailmankuulu.

Objektiivin rakenne on kosteudenkestävä ja sitä voi käyttää ulkoilmakuvauksessa rankoissakin sääolosuhteissa. Autotarkennus toimii poikkeuksellisen hiljaisella ja nopealla RXD-askelmoottorilla ja mahdollistaa huipputerävän tarkennuksen ylläpitämisen jopa jatkuvasti liikkuvissa kohteissa.

Erittäin hiljaisen autotarkennuksen myötä objektiivi sopii oivasti matalia äänenvoimakkuuksia vaativiin tilanteisiin, kuten videokuvaukseen.

Uusi 70–300 mm F/4.5-6.3 Di III RXD sopii helposti käytettäväksi erikoissuunnitellun Tamron Lens Utility -ohjelmiston kanssa, mikä takaa nopeat ja helpot laiteohjelmistopäivitykset.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Luokassaan maailman pienin ja kevyin telezoomobjektiivi
  • Kosteutta kestävä rakenne
  • Erinomainen erottelukyky reunasta reunaan
  • Tamron BBAR -pinnoite
  • Yhteensopiva Tamron Lens Utilityn kanssa
  • Loistava heijastuksenhesto