Vallerret Power Stretch Pro Liner With Touch (XL) -kuvaushanskat

29,90  24,11 € alv 0%

Maahantuojalla 11-20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Koko XL. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 20PSPL-BK-XL

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Sopivat kaikkien Vallerret-kuvaushanskojen sisälle

Nämä UNISEX Power Stretch Pro aluskäsineet ovat loistava lisäkerros niille päiville, jolloin tarvitset ylimääräistä lämpöä, mikä tekee siitä monipuolisen lisäyksen käsineisiisi. Niiden avulla voit käyttää eri käyttökytkimiä sormet suojattuina ja etusormen ja peukalon kosketusnäyttöyhteensopivan vuorin ansiosta voit pyyhkäistä puhelimenta tai käyttää kameran LCD-näyttöä vaivattomasti.

Power Stretch Pro Liner on suunniteltu käytettäväksi lämmittävänä pohjakerroksena Vallerret-kuvaushanskojen kanssa. Voit myös käyttää vuorta sellaisenaan leudommilla keleillä tai aktiivisesti liikkuessasi.

Ominaisuudet

  • Polartec® Power Stretch® Pro™: Vuoren materaalina käytetty Polartec®-kaksoisneulos tarjoaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Kosteutta siirtävä, lämmin ja mukava. Täydellinen leutoihin talviin tai varhaisiin kevät päiviin.
  • Kosketusnäyttö-valmis: Molempien käsien mokkanahkainen peukalo ja etusormi johtavat sähköä, joka mahdollistaa kosketusnäyttöjen helpon käyttämisen.
  • Pohjakerros lisälämmöksi: Suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien Vallerret-hanskojen kanssa. Antaa lisälämpöä kun sitä tarvitaan.

Kokotaulukko

LÖYDÄ OIKEA KOKO:

  • Pitä kämmenesi avoinna ja mittaa kämmen leveimmästä kohdasta
  • Mittaa kämmenen alaosasta keskisormen päähän

Huom: Hanskat on suunniteltu tyköistuviksi, jotta tuntuma kameraan on paras mahdollinen. Saat mahdollisimman tyköistuvat hanskat käyttämällä kokotaulukkoa.

Mitä jos mittaustuloksesi on kahden koon välissä?

Useimmiten suosittelemme, että valitset isomman koon. Valitse koko jonka kämmenen leveys varmasti sopii käteesi.

Miten valitsen aluskäsineen koon?

Voit valita aluskäsineellesi saman koon kuin valokuvaushanskalle. Olemme suunnitelleet aluskäsineemme ohuiksi, jotta ne sopivat kaikkien kuvaushanskojemme sisälle, joten valitse alushanskan kooksi sama koko, jota käytät valokuvaushanskoissa. Tähän on kaksi poikkeusta:

  • Poikkeus #1: Jos olet aivan kokotaulukon ääripäässä, esimerkiksi 1 mm Large-koosta, suosittelemme valitsemaan suuremman koon, jos aiot käyttää hanskojen sisällä usein aluskäsinettä.
  • Poikkeus #2: Jos haluat käyttää vähemmän tyköistuvia hanskoja, voit valita suuremman koon jos aiot käyttää niitä aluskäsineiden kanssa. Emme kuitenkaan suosittele tätä, koska se voi vaikeuttaa hienomotorista näppäryyttä kameran kanssa toimiessa.

Vinkki: Valitse mahdollisimman tyköistuva aluskäsine, jotta voit käyttää kuvaushanskojesi Fliptech-sormenpäitä vaivattomasti.