Voigtländer 35mm F1.4 Nokton SC II VM, Leica M

599,00  483,06 € alv 0%

tai esim.
83 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 83 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 668 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Käsitarkenteinen klassinen 35mm laajakulmaobjektiivi M-mountiin. Suodinkierre 43mm. Takuu 3 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): V106142

Hoya Fusion One Next Protector 43mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Kuvaus

Ominaisuudet

 • Polttoväli 35mm
 • Suurin aukko F1.4
 • Pienin aukko F16
 • Objektiivin rakenne 8 elementtiä 6 ryhmässä
 • Kuvakulma 63°
 • Himmenninlehtiä 10
 • Lähin tarkennusetäisyys 70cm
 • Mitat 55 x 28,5mm (halkaisija x pituus)
 • Paino 189g
 • Mount M-bajonetti
 • Suodinkierre 43mm
 • Vastavalosuoja LH-6 myydään erikseen

Kompaktin kokonsa ja suuren suurimman aukkonsa ansiosta, joka on toteutettu yhdistämällä perinteinen symmetrinen linssirakenne uusimpiin optisiin materiaaleihin, NOKTON classic 35mm F1.4 VM on ihanteellinen laajakulmaobjektiivi nittaetsin-kameroille. Objektiivi on saanut laajaa tunnustusta yli 10 vuoden ajan sen julkaisun jälkeen vuonna 2008.

NOKTON classic 35mm F1.4 VM on kompaktin kokonsa ja suuren valovoimansa ansiosta, joka on toteutettu yhdistämällä perinteinen symmetrinen linssikokoonpano uusimpiin optisiin materiaaleihin, ihanteellinen puolilaajakulmaobjektiivi mittaetsinkameroihin.

NOKTON classic 35mm F1.4 II VM -objektiivi säilyttää edeltäjänsä pehmeän ja kauniin ”bokehin” täydellä aukolla ja terävän kuvanlaadun pienemmällä aukolla, mutta se on päivitetty entistä käyttäjäystävällisemmäksi digitaalikameroissa. Tämän objektiivi sai ”virityksen”, jonka tarkoituksena on parantaa tarkennustarkkuutta, kun tarkennukseen käytetään live view -tarkennustilaa. Edeltäjänsä kuvan toistoon vaikuttaneet sfääriset aberraatiot on säilytetty sellaisenaan, tarkoituksella. Tässä päivitetyssä versiossa kuitenkin sfääristen aberraatioiden aiheuttama ilmiö, jossa tarkennuksen sijainti siirtyy, kun aukko pienennetään kuvan ottamiseksi sen jälkeen, kun on tarkennettu live view -tarkennuksen avulla suurimmalla aukolla, on nyt lähes kokonaan eliminoitu.

Lisäksi, kun tarkennetaan kuvan keskelle live-näkymää käyttäen ja sen jälkeen sommitellaan uudelleen kohteen sijoittamiseksi reuna-alueelle, vakaa kuvantaminen toteutetaan parantamalla astigmatismia kuvan välialueen korkealla alueella, jotta aaltoilu kuvatasossa kuvan välialueella voidaan tukahduttaa. Lisäksi uudessa objektiivissa on sama erittäin tarkka tarkennusnokka kuin edeltäjässään, joka mahdollistaa luotettavan tarkennuksen suurimmasta aukosta optisen etäisyysmittarin avulla.

Uutta objektiivia tarjotaan kahdella pinnoitteella: monikerrospinnoite neutraalia värintoistoa (MC, V146141) varten ja yksittäispinnoite  (SC, V146142) klassisia sävyjä varten. Voit valita objektiivin pinnoitteen oman makusi mukaan

Vastavalosuoja (LH-6) valinnainen.