Voigtländer 35mm F0.9 Nokton, Fujifilm X

1 769,00  1 426,61 € alv 0%

tai esim.
163 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 163 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1953 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Huippuvalovoimainen manuaalitarkenteinen objektiivi Fujifilm X-bajonettiin (APS-C). Suodinkierre 62mm. Käsitarkenteinen. Takuu 3 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): V117590

Hoya HD Mk II Protector 62mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Hoya HD Mk II UV 62mm -UV-suodin

4x tavanomaista kestävämmästä lasista valmistettu 16x monikalvopäällystetty UV-suodin

Kuvaus

NOKTON on nimi, joka annetaan Voigtländerin objektiiveille, joilla on suuri aukkoarvo F1.5 tai pienempi.
Nykyisin, kun kuvakennojen vähäinen valonherkkyys on lisääntynyt, nopeiden objektiivien etu on siinä, että suurta taustan sumennusta voi käyttää valokuvallisen ilmaisun välineenä aukon ollessa auki.
NOKTON 35mm F0.9 Aspherical X-Mount on erittäin nopea standardiobjektiivi, joka saavuttaa laajimman aukon Voigtländerin X-mount-vaihto-objektiiveista.
Objektiivissa on kompakti muotoilu, jossa kokonaispituus on alle 65 mm helppoa käsittelyä varten, ja se tuottaa terävän ja selkeän kuvan jopa täydellä aukolla. Tyydyttääksemme kaikki suunnittelutavoitteet olemme ottaneet käyttöön sisäisesti valmistetun GA (ground aspherical) -linssin objektiivin ensimmäisellä pinnalla.
Syy siihen, miksi suunnittelimme ja valmistimme GA-linssin, joka on vaikeampi valmistaa kuin yleinen muottiasfäärinen linssi, johtuu siitä, että voimme käyttää korkeampaa sulamispistettä ja korkean taitekertoimen omaavaa lasia.
Valmistamalla asfäärinen linssi korkean taitekertoimen omaavasta lasimateriaalista olemme luoneet käytännöllisen kokoisen erittäin nopean objektiivin.
Objektiivin rakenne koostuu 10 elementistä 8 ryhmässä, mukana GA-linssi ja kaksipuolinen asfäärinen elementti, ja huolimatta sen erittäin suuresta F0.9 aukosta, pienin aukko on pieni, F22.
Koko linssiryhmän siirtämisen tarkkuuden lisäksi kaikki metallinen objektiivisylinteri tarjoaa tarkan manuaalitarkennuksen tunteen. Aukonmekaanista renkaasta avattaessa ja suljettaessa tunnet myös suoran toiminnan herkkyyden.
Objektiivi sisältää vastavalosuojan, joka voidaan asentaa ylösalaisin kuljetuksen ajaksi.

  • APS-C piirtoympyrä
  • Suurin aukko F0.9
  • Polttoväli 35mm (53mm kinovastaavuus)
  • Manuaalitarkennus
  • Lähin tarkennusetäisyys 35cm
  • Suodinkierre 62mm
  • 12 himmenninlehteä